
مجازی سازی Virtualization
مجازی سازی درسال ۱۹۶۰ توسط شرکت IBM INTERNATIONAL BUSINESS MACHINES آغاز شد و به عنوان یک روش منطقی برای تقسیم منابع سیستم توسط رایانههای بزرگ، بین برنامه های مختلف ارائه شد. از آن زمان اصطلاح مجازی سازی (VIRTUALIZATION) گسترش یافت.
مجازی سازی تکنولوژیای است که بوسیله آن میتوانیم به طور همزمان دو یا چند سیستم عامل را روی یک سرور راهاندازی کنیم. این تکنولوژی نرمافزاری موجبات دگرگونی در چشـم انـداز فناوری اطلاعات (IT) و همچنین تغییرات اساسی در زیرساخت سازمان را فراهم میکند.
نام مشتری:
پژمان فتحیتاریخ:
1397/02/04دسته بندی:
دیجیتالچکیده
ماشین مجازی یا( VM(Virtual Machine به سیستمی اطلاق می گردد که اجرای سیستم مجازی سازی را بر عهده گرفته است.
هر ماشین مجازی می تواند شامل سیستم عامل، سخت افزار و نرم افزار اختصاصی خود باشد.
ماشین مجازی، مستقل از سکوی سخت افزاری یا سیستم عامل اولیه به فعالیت خود ادامه می دهند.
زیرا در اغلب سیستم های مجازی سازی سرور، یک لایه جدا کننده به نام فوق ناظر Hypervisor میان سیستم عامل میهمان (مجازی) و سخت افزار یا منابع فیزیکی موجود حائل می گردد.
کار Hypervisor ایجاد یک دید مستقل مجازی از سخت افزار یا منابع است. Hypervisor باعث می شود ماشین های مجازی از دید یکدیگر پنهان بمانند و هر ماشین مجازی تصور کند تمام سخت افزار یا منابع لازم را در اختیار گرفته است.
در اغلب موارد، کار مجازی سازی را نرم افزار انجام می دهد. این نرم افزار لایه Hypervisor را به وجود آورده و ارتباط میان سخت افزار یا سیستم عامل را با این لایه و هر یک از ماشین های مجازی را طوری فراهم می نماید
- Microsoft Hyper-V
که راه اندازی سیستم عامل مجازی و اجرای برنامه های کاربردی بر روی سخت افزارهای متفاوتی که وجود فیزیکی ندارند را امکان پذیر می نماید.
نمونه هایی از سیستم های نرم افزاری فوق ناظر (Hypervisor) بر پایه سخت افزار از دو شرکت معتبر عبارتند از :
معایب سیستم مجازی سازی سرور ها
مجازی سازی برای چیست ؟
انواع مجازی سازی
استراتژی ما
تیم BeriIT مجازی سازی را متفاوت پیاده سازی میکند ، چون کمپانی ها متفاوت هستند.
باور داریم که در کنار کمپانی ها و کسب و کارهای موفق میشود موفق شد.
خوبه